Forskjellen tiden gjør

I år er det ti år siden vi flyttet inn i denne leiligheten. Jeg har ingen bilder fra den tiden dessverre ettersom dette var før smarttelefoner og digital speilreflekskameraer.
Men jeg fant et bilde fra 2009 som illustrerer egentlig ganske flott hvordan leiligheten så ut etter at vi hadde flyttet inn ettersom det er de samme møblene som jeg hadde med meg fra Danmark. Billigste skiten jeg fant på IKEA og heldigvis fikk levert på døren da jeg bodde der nede.

Idag er sofaen stadig fra IKEA men av en helt annen sort.



Det er merkelig hvordan man ikke selv helt merker hvor mye ting forandrer seg og hvordan man kan se rundt seg og tenke at det er ved det “samme gamle” men som egentlig har forandret seg drastisk.

Også tenker jeg om hvordan Marius alltid forsøker å melde seg ut av hvilke beslutninger som skal tas når møbler og farge skal kjøpes. Fordi han alltid sier at han egentlig ikke bryr seg om hvordan det ser ut så lenge sofaen er behagelig når han ser på tv. Om hvordan jeg drar ham inn i det alikevel fordi jeg syntes det er viktig han alikevel setter sitt preg på det og er en del av beslutningen ettersom det er en del av VÅRT hjem, ikke bare mitt.

Jeg for min del er glad det føles mer som et hjem enn en leilighet vi tilfeldigvis bor i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment