Press "Enter" to skip to content

Battle for Azeroth, et kort innblikk

Den nye expansion til World of Warcraft kom ut 14. august da jeg typisk nok var på ferie. Dette er den første expansion siden Cataclysm hvor jeg ikke har hatt muligheten til å være med på launch og levle for harde livet i kampen om å nå det nye topplevelet før alle andre. Men ferie var sårt tiltrengt og jeg hadde ikke planer om å kansellere noe som helst for et videospill som pent kan vente to uker til jeg kommer hjem igjen.

Nå derimot som jeg har hatt muligheten til å spille litt de første par dagene kan jeg lufte et par tanker om det.

Det suger å være shadow priest. 

Angivelig viser det seg at Blizzard har ikke helt visst hva de skal gjøre med shadow priest og det er noe de skal “fikse” i ettertid, men fram til da vil speccet være ganske så.. lackmuster. Med andre ord vil du gjøre jalla dps og drar du mer enn tre mobs samtidig dør du grufult. Men, mens du er opptatt med å ikke få pumpet ut nok dps og dø horribelt så vil du se ganske så spektakulær i voidform.

Jeg har bare to level igjen før jeg når topplevel. Jeg har tatt det stille og rolig fordi jeg gjerne ville få med meg hele historien i prosessen. Og historien sålangt har vært ganske interessant. Ikke bare syntes jeg det er gøy å endelig bli introdusert for Loa’er som ikke er ute etter å drepe meg og det er gøy å endelig få se en del av trollkulturen også.

Dessverre er jeg ikke superbegeistret for Sylvanas og håper hun blir avsatt som warchief snart.

Jeg liker at man ikke lenger kan ganke folk når man er på pvp server. Selv om jeg har hyggelige minner tilbake fra Stranglethorn Vale klokken fire om natten hvor jeg løp rundt og ganket alle low-level alliance som ikke vinket til meg. Jeg er sær om natten, kanskje like greit jeg fikk meg en ordentlig søvnrutine med årene.

Et av tingene jeg ikke likte med Sunstrider, serveren jeg var på før, var at den var en pvp server som Dhruve hadde valgt å flytte guilden til. Jeg ytret mitt misnøye og han forsikret meg om at jeg ikke ville bli ganket ettersom Horde:Alliance ratio var i så stor favør Horde at jeg måtte jobbe hardt for å finne en alliance til å ganke meg. Kort tid etter introdusert Blizzard “connected realms” og Sunstrider ble lagt til 7 andre servere i en stor hub. Brått var horde:alliance ratio mer jevn og jeg måtte jobbe hardt for å IKKE finne alliance. Frem til prepatchen til BfA var det en ganske vanlige affære at for hver gang jeg ble ganket av en eller annen tufs så roper jeg i guild chat “You said I wouldn’t be ganked, Dhruve!”

Han kom riktignok til min unnsetning hver gang, men det var så utrolig frustrerende å være på en servertype man egentlig ikke ville. Så for min del har det vært en kjærkommen endring.

Men grafikken er flott, områdene ser gjennomførte ut og jeg syntes Loa of Death er dritfestlig å høre på hver gang jeg dør. (ikke sarkasme)

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.