Hjem Hudpleie & Kosmetikk Majesty Beauty by Melissa – 5 i 1 Ansiktsrenser

Majesty Beauty by Melissa – 5 i 1 Ansiktsrenser

av Elise

Mens jeg befant meg i Danmark i helgen var vi en tur i butikken Normal i Vordingborg. Til min store glede viser det seg at dette danske konseptet kommer til Larvik til våren, så jeg ikke behøver å reise til nabobyen for å kjøpe inn ditten og datten.

Men tilbake til Vordingborg.

Jeg går litt rundt og myser, det er egentlig sent og vi har sittet i bilen hele dagen for å komme dit. Jeg får øye på denne ansiktsrenseren til 69 DKK og bestemmer meg for å plukke den med. Sånn for moro skyld. Jeg har lagt merke til forskjellige ansiktsrensere som f. eks. Foreo som koster flerfoldige hundrelapper, så å finne et potensielt alternativ til under hundrelappen syntes jeg er definitivt verdt forsøket.

Første forsøket er under kveldstellet på sommerhuset. Jeg bruker utelukkende børsten og en sensitiv Gel Cleanser. Og jeg blir totalt ildrød i ansiktet. Definitivt REN vil jeg våge å påstå, jeg tror neppe det er noen døde hudceller igjen på ansiktet mitt som stadig klamrer seg fast.

Jeg vurderer om børsten kanskje er for grov for meg, men bestemmer å gi den et par dager til sånn for sikkerhets skyld. Fra torsdag og frem til tirsdagen blir jeg like ildrød i ansiktet for hver omgang og til slutt må jeg innrømme at den dessverre blir for brutal for min sensitive hud.

Men vi beholder den alikevel.

Marius har også fått seg en ansiktsvask i sommer som han hele tiden glemmer å bruke. Idet han skal legge seg minner jeg ham på å vaske ansiktet, og spør om han kanskje vil prøve ansiktrenseren sånn for moro skyld?

Med en stor dose skeptisme gjør han et forsøk og ansiktet får en full omgang. “Joa, renser den”, sier han før den blir skylt og lagt tilbake i skapet.

Igår kveld etter at jeg har gjort meg ferdig med mitt eget stell hører jeg fra badet;

– Kan jeg låne den ansiktbørsten igjen?

– Yes! Det kan du!

Han syntes den gjør ting enklere, og det kan en jo ikke motsi akkurat. Så han får beholde den til seg selv, mens jeg leter videre etter noe som passer meg.

 


Dette innlegget inneholder ikke reklame, sponset innhold eller affiliatelenker.
Alle produkter nevnt er kjøpt selv ved sine respektive butikker til full pris.

 

0 kommentar
0

Lignende innlegg