Hjem Hudpleie & Kosmetikk It’S SKIN Honning maske – Fuktighetsbombe for vinteren

It’S SKIN Honning maske – Fuktighetsbombe for vinteren

av Elise

Honning er vanligvis noe jeg har i marinade når jeg lager middag eller blander inn i gjærbaksten min når jeg først er igang. Å ta honning på ansiktet mitt er ikke noe jeg forsåvidt har vurdert.

Men jeg satt og plukket med meg litt av hvert fra en nettbutikk, så jeg tenkte jeg også kunne teste ut en maske mens jeg alikevel var igang.

Etter et par minutters Googlesøk påstås det at honning har en slags antibakteriell egenskap og er full av antioksidanter, i tillegg skal den gi meg en flott glød ved å være svært fuktighetsgivende SAMT rense porene mine.  Jøsses da.

Da jeg mottok den trodde jeg at den skulle smøres på rundt ansiktet mitt som en leirmaske, men der tok jeg grundig feil. Den er faktisk en “sheet mask” som var godt brettet sammen. Origami har aldri vært min greie, men jeg fant da ut av det.

Det første jeg må nevne er at lukten av masken og honningen er overvelmende søt. Men masken er lett nok å få på ansiktet og holder seg på plass uansett hva jeg gjør. Og jeg står inne på badet og fniser for meg selv, for det som ser tilbake ser skikkelig tåpelig ut.

“Marius!” roper jeg inn til kontoret hans, “Husker du i Deadpool hvor Weasel sier at Wade ser ut som Freddy Krueger fucka det topografiske kartet over Utah?”

.. Ja? .. Hva har du gjort nå? 

Han begynner å le når han får se meg med masken og sier at den er skikkelig creepy. Jeg lusker rundt og hopper frem og tilbake de 15 minuttene masken må være på. Han får seg en støkk hver eneste gang og sier han gleder seg til den skal av.

Det gjør egentlig jeg også, for huden føles… rar. Det svir ikke, det kribler ikke, men jeg merker noe.

Restene av masken skal ikke vaskes vekk når man har tatt den av. Isted anbefales at man “dasker” restene inn i huden. Noe jeg prøver på stille og rolig så jeg kan fullføre kveldstellet og legge meg.

Og hvordan ble det? Glød vil jeg ikke påstå at jeg har, men som fuktighetsmaske fungerer den aldeles utmerket. Spesielt nå om vinteren hvor det er kaldt og huden trenger litt ekstra.

Litt leit er det jo at jeg må mest antagelig kokevaske trekket til hodeputa for å bli kvitt lukten, men ansiktet mitt virker ganske så fornøyd. Mest av alt er jeg glad for at jeg ikke reagerte negativt på den. Da tror jeg det hadde vært litt Freddy Krueger involvert 😛

It’S Skin Honningmaske kan kjøpes her

0 kommentar
0

Lignende innlegg