Hjem Hudpleie & Kosmetikk Masque Me Up – Jeg prøver en ny sheetmask

Masque Me Up – Jeg prøver en ny sheetmask

av Elise

Jeg har vært en tur til Normal i Porsgrunn så jeg har selvsagt tatt med meg mye rart hjem som jeg skal teste ut.
Blant disse er Masque Me Up – Pore Refining Sheet Mask. Navnet kunne trengt litt færre bokstaver…

Opprinnelig skulle jeg egentlig prøve en annen maske, som dessverre fikk huden min til å svi, så da grep jeg tak i denne istedet. Jeg skal prøve den første en gang til senere, men vil gjerne la huden hvile litt først.

Denne påstår at den “har rene aktive ingredienser som virker antioksiderende, udjevnende og pleiende på huden, samt centella asiatica som hjelper til å styrke og regenerere huden.”

Denne er ikke bare brettet sammen, den har i tillegg et ekstra lag som skal TAES AV før  du setter den på ansiktet. Dette tok meg lengre tid å finne ut av enn jeg har lyst til å innrømme.

I tillegg må jeg dessverre si at den satt litt for dårlig. Det var ikke store nok hull til øynene samt at jeg fikk den ikke dekket ordentlig over haken. Det var rett og slett litt dårlige proposjoner på den.

Den svir heldigvis ikke (yay!) og lukter faktisk godt. Men takket være de dårlige proposjonene så kan jeg dessverre bekrefte at den ikke smaker godt. Den skal heldigvis ikke spises.

Etter et kvarters tid kan jeg endelig ta den av og massere inn resterende gel som er igjen på ansiktet. Jeg slipper å vaske meg noe mer og kan ta det helt med ro.

Masque Me Up – Pore Refining Sheet Mask kan kjøpes her:

0 kommentar
0

Lignende innlegg