Hjem Hudpleie & Kosmetikk Color Show – Neglelakk fra Maybelline

Color Show – Neglelakk fra Maybelline

av Elise

Neglelakk er den ene greia med kosmetikk og pleie jeg syntes er gøy og har vært fan av lenge. Jeg har min egen Led-lampe og sett med gel lakk som jeg bruker med jevne mellomrom og et enda større lager med vanlig neglelakk.

Alt i alt foretrekker jeg gel neglelakken fordi jeg kan gjøre hva enn det passer meg rett etter det har vært under led-lampen. Samtidig når det gjelder å bytte på farger og slikt så foretrekker jeg vanlig neglelakk for da trenger jeg ikke bruke tre timer på å file ned fargen, jeg bare tar litt enkel neglelakkfjerner i fem minutter og er “good to go”.

En ting kan jeg garantere deg skjer når jeg maler neglene mine. Innenfor fem minutter når alle neglene er malt så blir jeg umiddelbart tissetrengt. Jeg leste et sted at vanlig neglelakk bruker 1-2 timer på å bli fullstendig gjennomtørket. Så absolutt ikke et alternativ, og da blir det dessverre sånn at etter en tur på toalettet så er det bare å begynne på nytt med neglene ettersom det er alltid en eller to som ikke ser ut.

DERFOR digger jeg all neglelakk som tørker hurtigst mulig. Som f. eks. Color Show fra Maybelline. Jeg har den i fem forskjellige farger og en matt topplakk.

Uten topplakk holder neglelakken seg pen i kanskje et par dager. Bruker man en ordentlig topplakk, også den fra samme serie, så kan den fint holde seg i 1-2 uker.  Pigmentene er sterke og den har god dekkevne, ihvertfall av de enkelte pastellene og de to mørkeste (Apple Red og Superpower Blue).

Color Show Neglelakk fra Maybelline kan kjøpes her:

0 kommentar
0

Lignende innlegg