Hjem Hudpleie & Kosmetikk Skin Totale Clay Cleansing Mask – svir, men effektiv?

Skin Totale Clay Cleansing Mask – svir, men effektiv?

av Elise

Jeg nevnte tidligere at jeg hadde prøvd meg en kort stund på en maske som begynte å svi på huden. Ettersom jeg ikke liker at huden svir (merkelig nok) bestemte jeg meg for å utsette den til en annen dag.

Idag har jeg prøvd den på ny.

På innpakningen står det at man skal smøre litt utover et testområde før man kjører på med full maske. Jeg gjorde dette og hadde ingen negativ reaksjon. Og derfor ble jeg så overrasket da jeg kjente det begynne å svi i kinnene etter påføring.

Idag derimot bestemte jeg meg for å lide litt for skjønnheten, eller potensiell massiv skade på huden min alt ettersom, og se om masken i seg selv faktisk gjør noe annet enn å svi.

Maskens lukt minner meg om noe. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på det, men lukten har definitivt en medisinsk tilknytning som jeg ikke er helt sikker på om jeg liker.  I full mengde oppleves den også som ganske overvelmende.

Jeg legger først masken på nesen og arbeider meg utover, og det begynner nesten umiddelbart å svi i kinnene mine. Men det er også det eneste stedet det faktisk svir, resten av ansiktet ser ut til å håndtere det ganske greit.

Masken er.. ubehagelig å ha på. Etterhvert som den tørket stivner den resten av ansiktet mitt og jeg klarer knapt å åpne munnen.  Jeg kjenner stadig at det svir i kinnene men det avtar mer og mer etter hvert som vi nærmer oss tiden hvor masken skal vaskes av igjen.

Den får sitte på i 17 minutter og ikke et sekund lenger.

Ettersom den har for det meste tørket er den litt besværlig å få vasket av og jeg må ta i bruk en ansiktsvamp jeg kjøpte på Normal for 19 kr (anbefales). Jeg er ivrig etter å få den av for å se om mine ellers krakilske porer har “minsket”.

Og det har de faen meg. Jeg er riktignok ildrød i hele ansiktet etter masken og jeg ber et par bønner til samtlige relevante guder om at det vil gi seg, men porene har faktisk blitt mindre synlige over nesen og på kinnene.

Jeg har dermed heldigvis måtte lide litt for skjønnheten og ikke massiv eksem og hudskade. Veldig fornøyd!

Skin Totale Clay Cleansing Mask kan kjøpes her:

Jeg tror jeg kjøpte den på Obs! ?

0 kommentar
0

Lignende innlegg