Hjem Kjæledyr Tilbake fra dyrlegen… og legen

Tilbake fra dyrlegen… og legen

av Elise

Carmen ble brakt til dyrlegen tidlig idag morges og jeg våknet opp til en melding over Skype fra Marius om at “Et stykk misfornøyd katt levert”. Hun har aldri vært glad i å kjøre bil.

Jeg har engstet meg i hele natt såvel som dag. Etter klokken tre orket jeg ikke tanken på å vente lenger og ringte ned for å høre status. Det er en urinveisinfeksjon. Hun har fått antibiotika og smertestillende for to uker. I tillegg viser det seg at hun også veier omlag en kilo for mye og hun skal fryktelig gjerne ned i vekt.

Her er det Marius og meg selv som har feilet da vi ikke har vært flinke med å holde en delvis innekatt godt nok aktivisert slik at hun ikke blir overvektig. Og eldre katter, som hun nå er, har lettere for infeksjoner spesielt også hvis de i tillegg har en kilo for mye på kroppen.

Så i tillegg til antibiotikaen og smertestillende har vi fått med spesialfõr som hun skal spise fra nå av. Jeg var litt usikker på om de ville like det, men etter at jeg helte litt over i matskålen har de nærmest styrtet ned på maten. De liker den, så her blir det nok ingen problemer.

Marius har også vært innom legen idag hvor han har operert ut sin tånegl etter en treårig lang massiv infeksjon. Det ble ordnet på legekontoret med lokalbedøvelse, men hypersensitiv som han er klarer han knapt å fungere. Så det ble h/gjemmedag til det verste av kvalmen og svimmelheten gir seg.

Protip, hvis du skal ved et eller annet tidspunkt befinne deg på et legekontor og få lokalbedøvelse… spis noe først.

Etter at vi hadde hentet Carmen var det rett innom apoteket og plukke med alt vi trenger for så hjemover. Hun kjente seg selvsagt igjen umiddelbart da jeg løftet transporterkassen ut av bilen og begynte å mase enda mer med å få komme ut.

Etter at vi hadde kommet innenfor og fikk komme ut av kassen så snuste hun litt i 5 sekunder før hun fant en dørkarm og la seg flatt ned. Okey pus, jeg skjønner du er stadig litt dopa, så slapp av der du.

Hun fikk masse skryt for å være snill og lett å ha med å gjøre, samt at hun hadde veldig flotte tenner for sin alder.

Så nå er det to uker med antibiotika og så går nok dette bra.

0 kommentar
0

Lignende innlegg