Hjem Hverdagsliv I febertåke og svetteinferno

I febertåke og svetteinferno

av Elise

Jeg har selvsagt klart å bli syk.

Det var mandag ettermiddag og jeg kjente jeg begynte å bli ør i hodet. Jeg fikk knapt sove om natten fordi feberen gjorde meg svimmel. Tirsdagen ødela halsen min totalt og natt til idag er den mest grusomste jeg har vært igjennom på årevis.

Jeg fikk ikke sove, feberen var skyhøy, jeg lå og vred på meg hvert 10nde minutt. I firetiden om natten gav jeg opp totalt og gikk i dusjen for å få et avbrekk. Der var vannet så varmt det føltes som om jeg ble kvalt, og dempet jeg på det varme vannet så begynte jeg å fryse.

Jeg har stadig feber idag, men er heldigvis litt klarere i toppen. Alt gjør vondt, spesielt biten med å bevege seg. Samtidig er jeg rastløs etter flere timer i sengen hvor jeg nesten ikke har fått søvn. Jeg tror nok det blir en ny runde i dusjen igjen.

Herregud som jeg hater å være syk.

0 kommentar
0

Lignende innlegg