Hjem Hverdagsliv Nesten frisk til jul!

Nesten frisk til jul!

av Elise

Det har gått over en uke, feberen har endelig senket seg og jeg kan sitte oppreist. Selvsagt havarerte halsen min mot slutten og det høres sikkert ut som om jeg har svelget et trekkspill eller noe.

Det har vært problematisk å stadig jobbe over telefonen når alt man sier skjærer i halsen, men en kommentar jeg fikk igår var nesten for fantastisk. Det var planlagt at han skulle ringe slik at jeg kunne få ordnet med hjemmepc’en hans. Når han ringte i forrige uke var jeg helt svimmel av feberen og priset meg lykkelig for at hjelpen han trengte måtte ordnes en dag han var hjemme fra arbeid han også.

Men selvfølgelig, mellom da og nå har jeg blitt verre og bedre igjen. Så da jeg svarte telefonen kommenterer han at jeg høres syk ut. Jeg sier jeg er på “sluttspurten” og jeg var strengt tatt verre for et par dager siden. “Sluttspurten av hva?” spør han. ” DØDSLEIET DITT?”

Med andre ord, jeg hørtes helt jævlig ut 😀

Ikveld skal julegjestene hentes på Gardermoen og vi kommer ikke til å være hjemme igjen før sent. Så er det bare siste arbeidsdag igjen på Fredag og så er det Juuuul. Alt er ordnet. Gavene ligger klare under treet, kjøleskapet er fullt og gulvet er støvsugd.
Også er årets julefilm på kino forhåndsbestilt. Aquaman faktisk. Sånn går det når de slutter å lage Star Wars-filmer.

0 kommentar
0

Lignende innlegg