Hjem Hverdagsliv Brått hadde vi milliongjeld også

Brått hadde vi milliongjeld også

av Elise

Det har visst gått i ett dette. Men plutselig stod vi der med milliongjeld til banken og et hus som nå er vårt.

Budprosessen var kjapt overstått ettersom vi ikke hadde spesielt med konkurranse og selgeren fikk så nær prisantydning som han ville. Så iløpet av et bud og et par episoder av “The Good Place” mens vi venter på svar og så var vi brått huseiere!

Jeg ble glad når sms med budaksepteringen kom inn, og jeg var sånn delvis glad når megleren ringte for å snakke litt om hvordan det hele kommer til å foregå. Jeg kan ikke ha virket særlig glad over telefonen ettersom megleren avsluttet med “Du? Det er lov å feire altså!”

Etter jeg hadde lagt på med megleren ble jeg sittende og se videre på serien min. Om virkeligheten hadde sunket inn eller ikke vet jeg ikke, men jeg ble sittende med en totalt lammende frykt. Ting var brått veldig seriøst og veldig alvorlig og det kom med veldig mange nuller.  Hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg nesten trodd jeg hadde et slags angstanfall. Og følelsen vedvarte lenge etter at Marius hadde kommet hjem fra jobb som nærmest kom hoppende inn døren av glede.

Mens vi satt og pratet om det, og om hvordan jeg følte meg rett og slett redd om hele situasjonen vi nå befant oss i, så prøver jeg å formulere og forklare frykten jeg kjenner på som får hjertet mitt til å banke litt ekstra hardt. Jeg blir avbrutt av to små barn i leiligheten over som løper som noen rabiate elefanter over gulvet mens de hyler.

“Vel,” sa jeg. “Jeg gleder meg til at jeg aldri behøver å høre på det jævla bråket hver gang vi spiser middag igjen.” 

Og vips, så ga skrekkfølelsen seg. Hjertebanken roet seg og klumpen i magen forsvant. Brått var alt greit og jeg gledet meg faktisk til vi skulle flytte. Så takk til nabobarna! Raskeste angstkur noensinne.

Vi har allerede vært på kontraktmøte og signert alle papirene med hensyn til salget og overtakelsen er i Mai. Det hele føles stadig veldig urealistisk og det har nok ikke synket inn helt enda. Når vi kommer til Mai og flyttingen begynner for alvor så føles det nok straks langt mer virkelig.

0 kommentar
0

Lignende innlegg