Hjem Hverdagsliv Alt er en ventelek

Alt er en ventelek

av Elise

Det er endelig mindre enn to uker til overtakelse av nytt hus. De siste to månedene har gått litt hardt for seg takket være bilen, bråkete naboer og generell usikkerhet. Og usikkerheten kommer nok ikke til å gi slipp med det første heller tenker jeg.

Etter at volvoen ble parkert pga girkassa ble Marius sendt til Stabekk for å plukke opp en billig og grei bil vi kan ha frem til Juni. Det er det eneste jeg ber den billigbilen om å overleve, frem til Juni. Det er en Volkswagen Touran fra 2005 og den fungerer helt greit. Utrolig god plass i den er det også, megagod plass om man sammenligner den til en Volvo c30.

Vi har landet på navnet “Trulte”. Volvoen het “dieseldyret”, Ford Mondeoen ble bare kalt “Damen”.  Trulte fordi hun “trulter og går uten problemer”. I tillegg kan jeg nevne at Trulte simpelthen bare leverer.

Vi tar en kjøretur i ny og ne (grotekst ofte i det siste) og en del av kjøreturen er å se etter dyreliv. Vi ser ofte rådyr/hjort (jeg ser ikke forskjell) og vi har hatt både grevling og ekorn løpende over veien rett foran oss.

Så vi testet ut Trulte for litt “langtur” og kjørte mot Helgeroa og så en tur inn mot Sandefjord. Og på samme turen fikk vi først sett en rev luske langs et jorde, to elger som prøvde å finne et godt sted å krysse E18 samt ymse hjort. Vi har kun sett rev en gang før da vi var en tur i Østfold, og elg har jeg ikke sett siden…2001, og det var en kalv som hadde forvillet seg fra moren sin. Trulte leverer absolutt.

Pakking har i det små begynt.  Marius har fått pakket ned sine bøker i pappesker ettersom han også ville scanne de inn enkeltvis på en app slik at han vet hvilke bøker han har (og dermed hvilke han mangler). Jeg for min del er ikke så sær på det, jeg har som regel bare krimbøker uansett.  To pappesker med pynt og fjas vi ikke vil ha mer ble også gitt bort til veldedighet. Og jeg har fylt ytterligere to store pappesker med porselen, bilder, vannfontene til katt osv osv osv. Dette skal også doneres.

I påsken skal vi kjøre ned til Stathelle for å plukke opp en ny sengeramme som skal være til det nye huset. Den gamle sengerammen, madrassene m. m. herfra kommer til å bli sendt til resirkulering på Grinda. Nye madrasser og lignende kommer til å bli kjøpt etter vi har fått nøklene til huset og kan begynne å flytte inn.

Jeg grugleder meg. Aller mest hater jeg ventingen. Jeg får ikke fokusert ordentlig på de tingene jeg burde fokusere på og jeg tilbringer mesteparten av tiden med å glo på Netflix i håp om at tiden vil gå fortere. Det gjør den forøvrig ikke og jeg begynner å gå tom for serier på Netflix. Utrolig nok.

0 kommentar
0

Lignende innlegg