Hjem Bolig & Hage En uke senere i oppussingen

En uke senere i oppussingen

av Elise

Vel, jeg er mer enn klar til å legge meg ned på gulvet og grine som en unge. Men vi vet alle at sånt hjelper ikke. Aller minst når sparkel skal skures og det skal grunnes.

Vi har kommet ganske langt. Alle gipsplater er på plass og vi har rukket å sparkle to ganger minst halve rommet. Vi har også fått kvistlakket taket to ganger, så der kan vi faktisk gå igang med å male endelig.

Mens Marius jobber i det nye huset sitter jeg hjemme og jobber som vanlig. Når min arbeidstid er over er det på med arbeidsklærne og stikker opp til huset og hjelper til. Sådan sett, med tanke på hvor mye som må gjøres, er jeg ganske glad for at han tok ferie disse tre ukene. Vi hadde aldri klart å få ordnet såpass mye hadde det ikke vært for de fridagene.

Vi har begge vondt i hele kroppen. Jeg har funnet blåmerker jeg ikke engang aner hvorfor jeg har. Men vi sover bedre om natten ihvertfall, man har liksom ikke ork til noe annet. Kattene har også begynt å legge merke til at et eller annet er på gang. Spesielt siden vi er borte nesten hele kvelden og en del møbler og pappesker har forsvunnet.

Carmen er dermed ekstra innpåsliten om natten rundt hodeputen og Felix skal på død og liv ligge på bena våre.

Etter den første uka med blodslit merker vi at det tærer på vilja med å fortsette. Vi har kommet til det punktet hvor vi tvinger oss selv til å fortsette, for nå er vi så NÆR. Men vi er så utrolig slitne, har lyst til å snike til oss en fridag men vet det kommer til å ende med nye utsettelser og enda flere fridager. Så vi knokler videre for harde livet. Vi skal flytte inn til helga!

0 kommentar
0

Lignende innlegg