Hjem Bolig & Hage La det bli lys!

La det bli lys!

av Elise

Siden sist gang har vi kommet fram til et slags kompromiss med Felix. Han får være ute tidlig om morgenen når Marius står opp og skulle hovedsaklig bli sluppet inn igjen når jeg står opp. Men med været som det er så kommer han inn tidligere.

Jeg har opptil flere ganger forsøkt å forhindre ham i kunne rømme uten suksess. I tillegg har han funnet veien opp til taket fra verandaen og der skal han virkelig ikke være. Så han kan gå ut på plattingen når han vil, men skal ikke (forhåpentligvis) gå lengre fra ettermiddagen og utover da han skal definitivt være innendørs når vi legger oss for natten.

Han er roligere som resultat heldigvis, hvis man ser bortifra jeg måtte lokke ham ned fra taket igår kveld.
Kattegudene håner meg.

Jeg har fått slipt litt på trappen som har fått en del flekker fra sparkling, grunning og maling. Ettersom jeg gjorde det for hånd tok det dessverre ikke lang tid og mange trinnene før jeg måtte slutte før vannblemmene og senebetennelsen ble for ille.

Vi har fått lister og karmer på plass i nesten hele stuen og skal bare sparkles og finmales litt. Vi har også endelig fått installert taklamper.

Den største som henger over stuedelen kalles Leavy. Jeg er en smule usikker på om jeg liker den like mye hjemme som da jeg så den i butikken. Den ble veldig.. mye, uten at jeg klarer å sette et bedre ord på det.

I tillegg måtte vi umiddelbart bytte pærer på den. Den har fire E14 pærer, men vi hadde opprinnelig kjøpt pærer som hadde 400lm. Det er MYE lys som overvelder fort.  Vi har nå kjøpt 4 nye med 140lm hver og det ble straks langt mer behageligere. Lyser godt, men ikke for mye og ikke for skarpt.

Jeg kommer nok til å fikle med de bladene i evigheter før jeg er fornøyd.

0 kommentar
0

Lignende innlegg