Hjem Bolig & Hage Nesten ferdig møblert, men alikevel ikke

Nesten ferdig møblert, men alikevel ikke

av Elise

Vi har blitt kvitt nesten alle våre gamle IKEA møbler som vi hadde i leiligheten før. Noe har blitt gitt bort, noe har blitt solgt og noe har fått en ny funksjon andre steder.

Vi reiste en tur til Andebu-området langt ut blant skog og åker og hentet en reolhylle som var helt nydelig. Den krevde ikke mye arbeid å få pen da den allerede var i god stand. Og lever nå sitt nye liv som TV-hylle.
Ingen andre reolsystemer fra 60-tallet på Finn har det utseendet på skuffene. Så jeg føler meg litt ekstra heldig.

I tillegg har vi kjørt helt til Notodden for å kjøpe et salongbord som var i en sliten forfatning, men har blitt langt bedre nå. Ettersom jeg ikke vil ha nye merker på det har jeg lagt en løper over for å beskytte treverket.

Her om dagen reiste vi opp til Nøtterøy for å kikke på et garasjesalg. Selve salget er ikke før til helgen, men de var okey med å sette opp en tidligere avtale. Da vi kom dit var det så utrolig mye ting der at det var umulig å få en god oversikt. Som selvsagt er et av grunnene til at de skal ha garasjesalg, slik at de selv får litt oversikt.

Der plukket jeg med meg to Skyline lenestoler i brunt skinn fra 80-tallet blant annet. De skal begge to pusses litt og skinnet renses, men jeg kommer nok til å selge den ene og beholde den andre. Marius vil ha en godstol tross alt.

Felix har allerede lagt sin elsk på den ene, og de er virkelig utrolig gode å sitte i.

I tillegg har jeg endelig fått rotet meg til å selge alt det gamle sølvtøyet etter svigerfar som vi aldri noensinne kommer til å bruke. Ettersom det ikke kostet oss noe å få det, samt vi bare ønsker å rydde plass, så har jeg solgt det til langt lavere pris enn hva som er vanlig. En dame var innom og stakk av med kakegafler i Telesølv til halvparten av vanlig pris, samt teskjeer i både Arvesølv og Juvel.

Men jeg har fått ryddet plass og hun har fått nydelige kakegafler til en utmerket pris og dermed er vi begge fornøyd.

0 kommentar
0

Lignende innlegg