Hjem GjenbrukMøbler Et bord ferdig, to igjen

Et bord ferdig, to igjen

av Elise

Jeg har stått og pusset bord som en gal på plattingen bak huset de siste fire dagene. Jeg har mest antagelig drevet et par naboer bittelitt sprø med bråket fra slipemaskinen og det føles som om jeg har inhalert 3 kg teakstøv ned i lungene.

Men sluttresultatet på det store bordet er helt fantastisk. Det har blitt helt utrolig nydelig.

Først et førbilde fra da jeg hadde begynt å pusse litt på det:

Det er slitent, fullt av ripemerker etter rabiate småunger med leker og trenger en del TLC.

Og etter fire dager har det blitt grisefint.

Jeg gråter langt inn i sjela over at bordet er for stort til at jeg kan beholde det selv. Til og med Marius sukker over at stua er for liten for bordet for han også vil beholde det når man ser hvor fint det har blitt. Men stua blir ikke større av seg selv på magisk vis og jeg ville ikke drømme om å nærme meg bordet med en sag.

Nå som det største endelig er ferdig kan jeg konsentrere meg om det som var for lite. Altså, imorgen etter at det har regnet. Det er nemlig meldt regnvær over natten så jeg har pakket sammen alt verktøyet mitt inntil videre.

0 kommentar
0

Lignende innlegg