Hjem GjenbrukMøbler Hvordan endte jeg opp med fler?

Hvordan endte jeg opp med fler?

av Elise

Dessverre har det seg sånn at det ene salongbordet jeg hadde anskaffet meg, i perfekt størrelse ikke minst, var av den tynneste teaklaminat jeg noensinne har sett. Det kan rett og slett ikke slipes pent eller noen ting. Konstruksjonen er heller ikke så mye å trakte etter, men sånn for moro skyld har jeg tenkt å montere bena av før den sendes til resirkulering.

Det fantastiske bordet jeg pusset og oljet ferdig sist uke ble solgt til en hyggelig kar så jeg trodde jeg faktisk var på rett vei med antall stuemøbler. Men igår tok vi turen til Nøtterøy for å plukke opp et nytt, som selvsagt viste seg å være alltfor stort. Og senere i ettermiddag skal jeg ned til Brevik og hente enda et.

Jeg har et problem tror jeg.

Men jeg har gode nyheter angående stuebordet jeg hentet igår. Til tross for at det er noe av det mest slitne jeg har sett så er det i tillegg HELTRE. Altså ikke tynn finer som man må være forsiktig med når man pusser.  Så nå står det klar på plattingen hvor jeg pusser på det i tide og utide. Sålangt uten slipemaskin ettersom jeg stod der i fire dager for bare en kort stund siden og bråkte som et uvær.  Man skal være hyggelig mot sin naboer, spesielt når man er nyinnflyttet.

Slik så det ut før jeg startet:

Man kan trygt si det har sett bedre dager. Den har også stadig et produsentmerke på undersiden hvor det står “Rasmus Solberg Cabinetmakers”. Det eneste bordet jeg har funnet som er helt likt i form er fra en Instagram i 2017 hvor en fyr har tagget Rasmus Solberg sitt møbelverksted og designeren Arne Halvorsen. Så det er godt mulig det er han som har tegnet det. Det ligner ihvertfall på noe av det andre han har laget for Rasmus Solberg på 50-tallet.

Jeg liker å fikse møbler, men det begynner å bli latterlig at jeg ikke finner noe jeg faktisk kan beholde selv.

0 kommentar
0

Lignende innlegg