Hjem GjenbrukMøbler Man skulle tro jeg ville sette pris på en pause

Man skulle tro jeg ville sette pris på en pause

av Elise

Salongbordet jeg har brukt et par uker på å slipe for harde livet er endelig ferdig.  Jeg har lyst til å skylde på at det har regnet en del og det ikke er optimalt å slipe et bord i høy fuktighet og DERFOR har det tatt så lang tid. Men i virkeligheten har det også vært litt latskap og litt omtanke for naboene. Mest latskap.

Når solen endelig titter frem og man vil sitte litt ut på verandaen og nyte sommeren, det er ikke DA man skal finne fram den mest bråkete slipemaskinen i ditt eie og kjøre på. Altså, man kan selvsagt. Men når man allerede har vært hardt igang et par dager i forveien for å bli ferdig med enda et bord så føler jeg at det er viktig at naboene får sjansen til å nyte litt stillhet.

La meg først minne oss alle om hvor slitent og jævlig bordet så ut før jeg gikk igang:

Det har virkelig levd et liv kan man si. Men etter de ukene med sliping og litt ordentlig olje så ser det helt nydelig ut:

Nesten ikke til å kjenne igjen. Samme bord, jeg sverger!

Og man skulle tro at etter jeg endelig var ferdig og har fått lagt bordet ut på Finn så ville jeg ta en velfortjent pause og sett ferdig et par tv serier. Eller kanskje spille litt dataspill blant de 35+ spillene i Steam jeg har kjøpt for flere måneder siden men aldri kommet igang med.

Neida, jeg gjorde ingenting av det. Jeg røsket tak i en spisestuestol (som vi opprinnelig trodde var teak, men ikke er det) og begynte å lime den sammen slik at jeg får slipt den ned og oljet den ordentlig.

Jeg har enda ikke et stuebord jeg vil beholde. Jeg har et som er delvis malt ventende i garasjen som kanskje kommer til å bli “the one“, men det igjen er avhengig av hvor stor suksess jeg har med å fjerne malingen fra teakfineren.

Hva enn du gjør i livet, aldri noensinne mal teak.

0 kommentar
0

Lignende innlegg