Hjem Bolig & Hage Endelig var det ferdig!

Endelig var det ferdig!

av Elise

Høsten har begynt å gjøre sitt inntog. Det regner mer og mer og gjør det vanskelig for meg å kunne pusse møbler da jeg ikke har plass til å gjøre det innendørs. Det viser seg også at taket til garasjen ikke er helt tett så vi har måttet legge presenning over alt som står der.

Idag hentet jeg frem et bord vi hadde hentet i Horten. Sola skinte og jeg håpet på at det ville være en kjapp fiks ettersom jeg er lei av å slipe og fikse det ene stuebordet etter det andre og ikke kunne ha noe som passer til min egen stue. Selv nå bruker jeg et alt for stort stuebord som tar altfor mye plass. Og nå var det bare nok.

Jeg demonterte det etter at jeg hadde slept det fra garasjen. Angrer litt på at jeg ikke demonterte først ettersom det er ganske tungt og jeg dro det opp trappa, men skitt au.

Det hadde et lag med lakk, som jeg skrapte litt først og så slipte vekk. Etter det slipte jeg lett med 120 sandpapir i en halvtimes tid. Selve bordet var i helt grei stand egentlig, litt riper her og der men for det meste bare slitent.

Mens jeg står og pusser bordplaten så begynner det selvfølgelig å regne, så da var det om å få platen og bukkene under plasttaket fort som pokker. Og ettersom det bare var småregn fortsatte jeg liksågodt under plasttaket.

Jeg renset i tillegg bordbena og hylleplaten som skal være under. De fikk et veldig lett lag med olje da de ikke trengte noe.

Så på halvannen time har bordet mitt gått fra slitent og kjedelig til dette:

Kjempefornøyd! Endelig behøver jeg ikke plukke opp flere stuebord til meg selv 😀

0 kommentar
0

Lignende innlegg